fbpx

קוטאיו גאי: מרק איטריות אורז ועוף תאילנדי

מרכיבים לשתי מנות2 ירכי שוק בינוניים 100 גרם אטריות אורז חופן נבטים 3 עלי כרוב סיני חתוך גס 4 גבעולי בצל ירוק חתוך גס 6 גבעולי כוסברה קצוצים דק 1 גבעול סלרי אמריקאי חותך גס 30 גרם בוטנים קלויים כתושים 4 שיני שום קצוצות מטוגנות עד להשחמה קלה סויה בהירה , סוכר ומלח . הוראות הכנהמבשלים את הירכיים כשעה בתוך סיר ובו 1.5 ליטר מים, חצי כפית מלח – על אש נמוכה עם מכסה סגור.מוציאים מהסיר את העוף , מפרקים את הבשר מהעצם ושמים בצד . מוסיפים לציר את הסלרי והכרוב הסיני – מתבלים במעט סויה עם 3 כפיות סוכר.חולטים את האטריות בציר שמים בקערה – מעל שמים את הנבטים , הבצל הירוק והעוף . יוצקים את המרק והירק שבפנים ומעל מעטרים : בבוטנים, כוסברה קצוצה ובשום המטוגן.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לשתי מנות
2 ירכי שוק בינוניים
100 גרם אטריות אורז
חופן נבטים
3 עלי כרוב סיני חתוך גס
4 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
6 גבעולי כוסברה קצוצים דק
1 גבעול סלרי אמריקאי חותך גס
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
4 שיני שום קצוצות מטוגנות עד להשחמה קלה
סויה בהירה , סוכר ומלח .

הוראות הכנה
מבשלים את הירכיים כשעה בתוך סיר ובו 1.5 ליטר מים, חצי כפית מלח – על אש נמוכה עם מכסה סגור.

מוציאים מהסיר את העוף , מפרקים את הבשר מהעצם ושמים בצד .
מוסיפים לציר את הסלרי והכרוב הסיני – מתבלים במעט סויה עם 3 כפיות סוכר.

חולטים את האטריות בציר שמים בקערה – מעל שמים את הנבטים , הבצל הירוק והעוף . יוצקים את המרק והירק שבפנים ומעל מעטרים : בבוטנים, כוסברה קצוצה ובשום המטוגן.


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר