קונפי שוק אווז על ניוקי תרד

מצרכים ל- 4 מנות:4 שוקיים של אווזחבילת ניוקיאווז מעושן4 שיני שום פרוס150 גר' תרד100 מ"ל יין לבן200 מ"ל ציר ירקותגרידת לימון אחד שתי כפיות טימין קצוץמלח ופלפל גרוס אופן ההכנה:מנקים את השוקיים מעודף השומן.ממיסים את השומן בסיר.מעסים את השוקיים בגרידת לימון, טימין ומלח גס ופלפל. משרים לשעתיים במקרר.שוטפים ומכניסים למגש אפייה.מכסים את השוקיים בשומן האווז המומס.עוטפים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 80 מעלות למשך 7 שעות. מבשלים את הניוקי במים 5-7 דקות,.מחממים מחבת עם שמן זית. מטגנים שום פרוס ורצועות אווז מעושן. מוסיפים את הניוקי המבושל ומקפיצים עם היין הלבן עד שהוא מתאדה. מוסיפים ציר ירקות, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.מוסיפים את התרד הטרי להקפצה קצרה נוספת. אופן ההגשה:מניחים את הניוקי המוקפצים על גבי צלחת עמוקה, ומעליהם את נתח שוק האווז. ממתכוני עכבר שף 2009

מצרכים ל- 4 מנות:
4 שוקיים של אווז
חבילת ניוקי
אווז מעושן
4 שיני שום פרוס
150 גר' תרד
100 מ"ל יין לבן
200 מ"ל ציר ירקות
גרידת לימון אחד
שתי כפיות טימין קצוץ
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
מנקים את השוקיים מעודף השומן.
ממיסים את השומן בסיר.
מעסים את השוקיים בגרידת לימון, טימין ומלח גס ופלפל.
משרים לשעתיים במקרר.
שוטפים ומכניסים למגש אפייה.
מכסים את השוקיים בשומן האווז המומס.
עוטפים בניר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 80 מעלות למשך 7 שעות.
מבשלים את הניוקי במים 5-7 דקות,.
מחממים מחבת עם שמן זית.
מטגנים שום פרוס ורצועות אווז מעושן.
מוסיפים את הניוקי המבושל ומקפיצים עם היין הלבן עד שהוא מתאדה.
מוסיפים ציר ירקות, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מוסיפים את התרד הטרי להקפצה קצרה נוספת.

אופן ההגשה:
מניחים את הניוקי המוקפצים על גבי צלחת עמוקה, ומעליהם את נתח שוק האווז.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר