קוקטיילים המשלבים אלכוהול ושמן זית

 

Y-OLIVE (יוצר: אדי ניומן)
מזיגה ישירה (לפי הסדר) לכוס צ'ייסר (30מ"ל):
– 3/4 Y-RED
– 1/4 שמן זית "זיתא" כתית מעולה

תוצרת הארץ (יוצר: יהונתן הפנר)
מזיגה ישירה לכוס שוט (60 מ"ל):
– 1/3 מיץ עגבניות טרי
– 1/3 Y-RED
– 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה
– לפזר למעלה מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס
– מקל מלפפון
• אוכלים את המלפפון ושותים את השוט (או היהפך).

רק בריאות (יוצר: יהונתן הפנר)
מזיגה ישירה לכוס שוט:
– 2/3 יוגורט
– מעט שמיר קצוץ/קוביות מלפפון
– מעט מלח גס ופלפל שחור
– 1/3 שמן זית "זיתא" כתית מעולה
– זילוף Y-RED או Y-green

ד"ש לטוסקנה (יוצר: אדי ניומן)
– 6 עגבניות טריות
– 1/2 כוס שמן זית
– 1 שן שום קצוצה
– 2 כפות עלי בזיליקום טרי קצוץ דק
– מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
חולטים את העגבניות ומרסקים במעבד מזון.
מעבירים לקערה ומערבבים עם השום, הבזיליקום והמלח והפלפל.
מכסים עם נייר אלומיניום.
ומניחים לשעה שהטעמים יספגו.
– הגשה בשוט:
– 1/4 Y אדום
– 1/4 סמבוקה
– 1/2 תערובת עגבניות
– מעט שמן זית מלמעלה. קישוט:עם קיסם ועליו עגבניות שרי פרוסות, מוצרלה ועלי ריחן.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה