קוסמופוליטן
מרכיבים:
50 מ"ל אבסולוט ציטרון
20 מ"ל טריפל סק
20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)
40 מ"ל מיץ חמוציות
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בסליל קליפת לימון.
צ'רי וניליה
מרכיבים:
50 מ"ל אבסולוט וניליה
15 מ"ל סירופ דובדבן
40 מ"ל מיץ דובדבן ליים
זילוף מיץ לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.
אבסולוט אטרקשן
מרכיבים:
40 מ"ל אבסולוט
15 מ"ל וולארה רד ביטר
15 מ"ל סירופ תות
40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)
2 תותים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בתות שלם עם גבעול על שפת הכוס.