קוקטיילים ורודים ליום האהבה

קוסמופוליטןמרכיבים:50 מ"ל אבסולוט ציטרון20 מ"ל טריפל סק20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)40 מ"ל מיץ חמוציותאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.מקשטים בסליל קליפת לימון.צ'רי וניליהמרכיבים:50 מ"ל אבסולוט וניליה15 מ"ל סירופ דובדבן40 מ"ל מיץ דובדבן ליים זילוף מיץ לימוןאופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.   אבסולוט אטרקשןמרכיבים:40 מ"ל אבסולוט15 מ"ל וולארה רד ביטר15 מ"ל סירופ תות40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)2 תותיםאופן ההכנה:מועכים את התותים בשייקר.מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.מקשטים בתות שלם עם גבעול על שפת הכוס.

קוסמופוליטן
מרכיבים:

50 מ"ל אבסולוט ציטרון
20 מ"ל טריפל סק
20 מ"ל סאוור (מיץ לימון ממותק)
40 מ"ל מיץ חמוציות
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בסליל קליפת לימון.

צ'רי וניליה
מרכיבים:
50 מ"ל אבסולוט וניליה
15 מ"ל סירופ דובדבן
40 מ"ל מיץ דובדבן ליים
זילוף מיץ לימון
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול עם קרח גרוס. מקשטים בשני דובדבנים.

 

אבסולוט אטרקשן
מרכיבים:
40 מ"ל אבסולוט
15 מ"ל וולארה רד ביטר
15 מ"ל סירופ תות
40 מ"ל סאוור (לימון ממותק)
2 תותים
אופן ההכנה:
מועכים את התותים בשייקר.
מוסיפים קרח ואת שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים לכוס קוקטייל.
מקשטים בתות שלם עם גבעול על שפת הכוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר