SHUSH-LEV
מערבבים בשייקר עם קרח:
40 מ"ל גריי גוס בטעם אגס
20 מ"ל ליקר שמבורד
30 מ"ל סאוור
דש (זילוף) מונין תות
מסננים לכוס מרטיני ומעטרים בפרוסות דקות של אגס או תפוח.
ולנטיין 2010
מנערים בשייקר:
20 מ"ל קוניאק הנסי VS
10 מ"ל ליקר גרנד מרינייה
10 מ"ל סירופ מונין אננס
מוזגים לכוס שמפניה (פלוט) וממלאים עד סופה שמפניה או קאווה.
מעטרים בדובדבן או תות.
"זמן אמיתי" – רשת בתי הספר לברמנים ותרבות השתייה
צילום: אסנת שושלב