קוקטיילים לוולנטיינ'ס דיי

SHUSH-LEVמערבבים בשייקר עם קרח: 40 מ"ל גריי גוס בטעם אגס 20 מ"ל ליקר שמבורד30 מ"ל סאוורדש (זילוף) מונין תותמסננים לכוס מרטיני ומעטרים בפרוסות דקות של אגס או תפוח.ולנטיין 2010מנערים בשייקר:20 מ"ל קוניאק הנסי VS10 מ"ל ליקר גרנד מרינייה10 מ"ל סירופ מונין אננסמוזגים לכוס שמפניה (פלוט) וממלאים עד סופה שמפניה או קאווה. מעטרים בדובדבן או תות."זמן אמיתי" – רשת בתי הספר לברמנים ותרבות השתייהצילום: אסנת שושלב

SHUSH-LEV
מערבבים בשייקר עם קרח:
40 מ"ל גריי גוס בטעם אגס
20 מ"ל ליקר שמבורד
30 מ"ל סאוור
דש (זילוף) מונין תות
מסננים לכוס מרטיני ומעטרים בפרוסות דקות של אגס או תפוח.

ולנטיין 2010
מנערים בשייקר:
20 מ"ל קוניאק הנסי VS
10 מ"ל ליקר גרנד מרינייה
10 מ"ל סירופ מונין אננס
מוזגים לכוס שמפניה (פלוט) וממלאים עד סופה שמפניה או קאווה.
מעטרים בדובדבן או תות.

"זמן אמיתי" – רשת בתי הספר לברמנים ותרבות השתייה

צילום: אסנת שושלב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר