קוקטיילים לחגיגות סילבסטר

חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנת קוקטיילים לחגיגות ראש השנה האזרחית ובכלל לערבי החורף בהם מתחשק קוקטייל בו שוקולד ממלא תפקיד חשוב בנוסף לאלכוהול

קוקטייל על בסיס ברנדי וליקר קואנטרו. לפני המזיגה לכוס לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד או סילאן. צילום סטודיו כרמית
קוקטייל על בסיס ברנדי וליקר קואנטרו. לפני המזיגה לכוס לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד או סילאן. צילום סטודיו כרמית

קוקטייל על בסיס ברנדי

רכיבים ל-2 כוסות

80 גר' שמנת מתוקה

30 גר' שוקולד חלב כמו אגו

40 מ"ל ברנדי

20 מ"ל ליקר קואנטרו (Cointreau)

10 גר' ליקר קפה

קוביות קרח

אופן ההכנה

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות.

לצקת את השמנת החמה על שוקולד החלב.

להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.

להעביר את התערובת לבלנדר.

להוסיף את הליקרים וקוביות הקרח.

להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה כ-30 שניות.

למזוג לכוס הגשה.

לקישוט

לפני המזיגה לכוס, לטבול את קצה הכוס בסירופ שוקולד או סילאן.

לאחר מכן לטבול במהירות בעוגיות גרוסות.

לבסוף למזוג את המשקה לכוס.

צילום סטודיו כרמית
צילום סטודיו כרמית

קוקטייל שוקולד לבן ורום

רכיבים ל-2 כוסות

80 מ"ל שמנת מתוקה
30 גר' שוקולד לבן כמו אגו
40 מ"ל רום לבן
גרידת תפוז מתפוז אחד
קוביות קרח

אופן ההכנה

לחמם את השמנת במיקרו 40-60 שניות.

לצקת את השמנת החמה על השוקולד הלבן.

להמתין מספר דקות ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד.
להעביר את התערובת לבלנדר.

להוסיף את הרום הלבן, גרידת התפוז וקוביות הקרח.

להפעיל את הבלנדר בעוצמה חזקה.

לסנן ולמזוג לכוס הגשה.

 לקישוט

חצאי פלחי תפוז חצויים

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה