קוקטיילים מליקר אמרולה

הסקוטית מבית ישרקו המייבאת ומשווקת יינות ואלכוהול מרחבי העולם מציעה מתכוני קוקטיילים מליקר האמרולה המיוצר מפרי עץ האמרולה שגדל באופן טבעי בדרום אפריקה

למזוג את המשקאות לכוס. לערבב בעזרת בוחשן או כפית ארוכה. לזלף את הקצפת על המשקה ולמזוג באיטיות את האמרולה מעל הקצפת

קוקטייל אמרולה וטוויסט על מרטיני לבן נקי

כוס מומלצת:  כוס מרטיני או כוס מרגריטה

רכיבים

35 מ"ל אמרולה וניל

25 מ"ל וודקה וניל

20 מ"ל משקה שוקו

40 מ"ל משקה קפה נמס

אופן ההכנה

לערבב את כל הרכיבים עם קרח.

לסנן פעמיים (הפעם השנייה אל כוס ההגשה באמצעות מסננת דקה).

לקשט עם אבקת קקאו למעלה.

Apple Pie White Russian

משקה שהוא בעצם קינוח בכוס לחובבי פאי תפוחים

כוס מומלצת: לואובול עם קרח

רכיבים

35 מ"ל אמרולה וניל

30 מ"ל סיידר תפוחים מתוק

10 מ"ל סירופ קינמון

25 מ"ל ברנדי

אופן ההכנה

לערבב היטב את המרכיבים עם קרח בכוס ההגשה.
לקשט את הכוס עם פרוסת תפוח שנטבלה בקרמל.

קוקטייל חמאת אמרולה

כוס מומלצת: כוס בירה 330 מ"ל לפחות עם ידית

רכיבים לתחתית זהב

50 מ"ל בוטגה פיור די לאטה או לאטה מקיאטו

50 מ"ל וודקה וניל

300 מ"ל קולה דובדבן או ד"ר פפר וניל דובדבן

רכיבים לטופ שמנת

125 מ"ל (½ כוס) קצפת (כמה שיותר אחוזי שומן)

50 מ"ל אמרולה וניל

אופן ההכנה

למזוג את המשקאות לכוס.

לערבב בעזרת בוחשן או כפית ארוכה.

לזלף את הקצפת על המשקה.

לסיום למזוג באיטיות את האמרולה מעל הקצפת.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה