קוקטיילים על בסיס רום בקרדי

DAISY DE SANTIAGOלכוס ערבוב: כפית סירופ סוכר10 מ"ל מיץ ליים50 מ"ל בקרדי לבןלערבב היטב ולסנן לכוס גובלט או לואו בול מלאה קרח כתוש.להניח על הקרח 3 פירות יער וזר נענע קטן.להציף בשתי כפיות של שרטרז ירוק.EL PRESIDENTE50 מ"ל בקרדי לבן25 מ"ל מרטיני יבש5 מ"ל טריפלסקכפית גרנדיןמערבבים הכל בכוס ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.MARY PICKFORD50 מ"ל בקרדי25 מ"ל מיץ אננס5 מ"ל גרנדיןכפית ליקר מרשינומועכים 3 קוביות אננס ומוסיפים את שאר המרכיבים.מנערים היטב ומסננים סינון כפול לכוס קוקטייל מקוררת.BACARDI PINA COLADA50 מ"ל בקרדי לבן30 מ"ל קרם קוקוס (בבלנדר לערבל מי קוקוס עם בשר מקוקוס טרי)25 מיץ אננס 3 כפיות סוכרלמעוך בשייקר 3 קוביות אננס עם הסוכר.להוסיף את שאר המרכיבים ולנער היטב.לסנן סינון כפול לכוס גבוהה מלאה בקרח כתוש.

DAISY DE SANTIAGO
לכוס ערבוב: כפית סירופ סוכר
10 מ"ל מיץ ליים
50 מ"ל בקרדי לבן
לערבב היטב ולסנן לכוס גובלט או לואו בול מלאה קרח כתוש.
להניח על הקרח 3 פירות יער וזר נענע קטן.
להציף בשתי כפיות של שרטרז ירוק.

EL PRESIDENTE
50 מ"ל בקרדי לבן
25 מ"ל מרטיני יבש
5 מ"ל טריפלסק
כפית גרנדין
מערבבים הכל בכוס ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.

MARY PICKFORD
50 מ"ל בקרדי
25 מ"ל מיץ אננס
5 מ"ל גרנדין
כפית ליקר מרשינו
מועכים 3 קוביות אננס ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים סינון כפול לכוס קוקטייל מקוררת.


BACARDI PINA COLADA
50 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל קרם קוקוס (בבלנדר לערבל מי קוקוס עם בשר מקוקוס טרי)
25 מיץ אננס
3 כפיות סוכר
למעוך בשייקר 3 קוביות אננס עם הסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים ולנער היטב.
לסנן סינון כפול לכוס גבוהה מלאה בקרח כתוש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר