DAISY DE SANTIAGO
לכוס ערבוב: כפית סירופ סוכר
10 מ"ל מיץ ליים
50 מ"ל בקרדי לבן
לערבב היטב ולסנן לכוס גובלט או לואו בול מלאה קרח כתוש.
להניח על הקרח 3 פירות יער וזר נענע קטן.
להציף בשתי כפיות של שרטרז ירוק.
EL PRESIDENTE
50 מ"ל בקרדי לבן
25 מ"ל מרטיני יבש
5 מ"ל טריפלסק
כפית גרנדין
מערבבים הכל בכוס ומסננים לכוס קוקטייל מקוררת.
MARY PICKFORD
50 מ"ל בקרדי
25 מ"ל מיץ אננס
5 מ"ל גרנדין
כפית ליקר מרשינו
מועכים 3 קוביות אננס ומוסיפים את שאר המרכיבים.
מנערים היטב ומסננים סינון כפול לכוס קוקטייל מקוררת.
BACARDI PINA COLADA
50 מ"ל בקרדי לבן
30 מ"ל קרם קוקוס (בבלנדר לערבל מי קוקוס עם בשר מקוקוס טרי)
25 מיץ אננס
3 כפיות סוכר
למעוך בשייקר 3 קוביות אננס עם הסוכר.
להוסיף את שאר המרכיבים ולנער היטב.
לסנן סינון כפול לכוס גבוהה מלאה בקרח כתוש.