קוקטיילים Campari לוולנטיין דיי ובכלל

Campari French kiss1מנה קמפרי1/2 מנה גרנד מרנייה 1 מיץ תפוזים פלחי לימון 2 כפיות סוכר כוס: היי בולהכנה:כותשים את פלחי הלימון והסוכר בתחתית הכוס. ממלאים את הכוס בקרח (מומלץ כתוש). מוסיפים את הקמפרי, הגרנד מרנייה והתפוזים. מערבבים בעדינות ומגישים.Campari Goodnight kiss 1 מנה קמפרי1 מנה פרוסקו 2 כפיות סוכר 4 טיפות אנגוסטורה ביטר כוס: שמפניה הכנה:מערבבים בתחתית הכוס את הסוכר והביטר. מוסיפים את הקמפרי. ממלאים את הכוס עד סופה בפרוסקו מבעבע. מקשטים בדובדבן וקליפת תפוז. Campari Shaken Americano 1 מנה קמפרי1 מנה ורמוט אדום כוס: מרטיני הכנה:לערבב את הקמפרי והוורמוט בשייקר עם קרח.לסנן לכוס מרטיני צוננת. Campari Collins ½ 1 מנה קמפרי½ מנה גרנד מרנייה 2 מנות סאוואר מיקס (מיץ לימון סחוט ממותק)סודה כוס: גבוהה הכנה:מוזגים את הקמפרי, הגרנד מרנייה, והסאוור מיקס לשייקר. משקשקים היטב.מוזגים לכוס מלאה בקרח. מסיימים בכמה נגיעות של סודה. מקשטים בפלח תפוז. Campari orange 1 מנה קמפרי3 מנה תפוזים כוס: גבוהה (היי בול)הכנה:מוזגים את הקמפרי ואת התפוזים לכוס עם קרח, ומגישים.

Campari French kiss
1מנה קמפרי
1/2 מנה גרנד מרנייה
1 מיץ תפוזים
פלחי לימון
2 כפיות סוכר
כוס: היי בול
הכנה:
כותשים את פלחי הלימון והסוכר בתחתית הכוס.
ממלאים את הכוס בקרח (מומלץ כתוש).
מוסיפים את הקמפרי, הגרנד מרנייה והתפוזים.
מערבבים בעדינות ומגישים.

Campari Goodnight kiss
1 מנה קמפרי
1 מנה פרוסקו
2 כפיות סוכר
4 טיפות אנגוסטורה ביטר
כוס: שמפניה
הכנה:
מערבבים בתחתית הכוס את הסוכר והביטר.
מוסיפים את הקמפרי.
ממלאים את הכוס עד סופה בפרוסקו מבעבע.
מקשטים בדובדבן וקליפת תפוז.

Campari Shaken Americano
1 מנה קמפרי
1 מנה ורמוט אדום
כוס: מרטיני
הכנה:
לערבב את הקמפרי והוורמוט בשייקר עם קרח.
לסנן לכוס מרטיני צוננת.
 

Campari Collins
½ 1 מנה קמפרי
½ מנה גרנד מרנייה
2 מנות סאוואר מיקס (מיץ לימון סחוט ממותק)
סודה
כוס: גבוהה
הכנה:
מוזגים את הקמפרי, הגרנד מרנייה, והסאוור מיקס לשייקר. משקשקים היטב.
מוזגים לכוס מלאה בקרח.
מסיימים בכמה נגיעות של סודה.
מקשטים בפלח תפוז.

Campari orange
1 מנה קמפרי
3 מנה תפוזים
כוס: גבוהה (היי בול)
הכנה:
מוזגים את הקמפרי ואת התפוזים לכוס עם קרח, ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר