מרכיבים:
1/2 מנה אבסלוט ציטרון (לימון)
1/2 מנה צ'ויה (יין שזיפים יפני)
1/2 מנה מי סוכר
1/4 מנה לימון סחוט
הכנה:
מערבבים הכל בשייקר ומוזגים לכוס אולד פאשן,
מקשטים מעל בכפית גרעיני פסיפלורה וג'ינג'ר ומגישים.
ממתכוני המנות המשתתפות בפסטיבל "לילות תל אביב והרצליה", 1 – 10 בנובמבר 2006.
מיטב המסעדות והשפים המובילים באזור תל אביב והרצליה מאחדים כוחות בפסטיבל לילי בו יציעו מבחר מנות שף מיוחדות ב- 25 ש"ח, ולצידן אלכוהול וקוקטיילים ב- 14 ש"ח בלבד.