וונילה ראשן
40 מ"ל ליקר קפה קלואה
20 מ"ל גרייגוס וניל
שמנת מתוקה
למזוג בשכבות לפי הסדר.
לפזר מעל שבבי שוקולד לבן.
קישוט: מקל ווניל.
כפול: לכוס קוקטייל (מרטיני) מצוננת. קישוט: עלה בזיליקום.
דוכס שחור
40 מ"ל גרייגוס קלאסי
20 מ"ל קלואה
20 מ"ל סמבוקה שחורה
לנער בשייקר.
לסנן לכוס קוקטייל.
לקשט בגרידת שוקולד מריר.
מרטיני וניל
45 מ"ל גרייגוס וניל
30 מ"ל פרנג'ליקו
לנער ולסנן לכוס מרטיני.
לקשט עם סליל קליפת לימון.
מרטיני מלון
40 מ"ל פינלנדיה
20 מ"ל שנפס מלון ירוק VOLARE
10 מ"ל סאוור מיקס
לנער בשייקר.
לסנן לכוס מרטיני צוננת.
לקשט בפלח מלון.
מוחיטו תות שדה
50 מ"ל בקרדי גולד
קוביות לימון
נענע
תותים טריים חתוכים לשניים
סודה
למעוך את הפירות בכוס.
להוסיף את הבקרדי.
לנער ולמזוג בלואו-בול על קרח כתוש.
להשלים בסודה.
קישוט: פלחי תותים טריים.