קורסים מקצועיים בקונדיטוריה ובבישול בלגעת באוכל Academy

"לגעת באוכל Academy"- האקדמיה לבישול ואפייה – פותחת בחודש יולי קורסי בישול מקצועיים באמנות הקונדיטוריה וביסודות הבישול, באקדמיה החדשה שבמתחם "לגעת באוכל" בראשון לציון. בסיום הקורסים תוענק למשתתפים תעודה שתאפשר השתלבות והתקדמות בשוק העבודה.
הקורסים מנוהלים ע"י יו"ר איגוד השפים הישראלי לשעבר, והותאמו לדרישות שוק העבודה במטרה לפתוח למשתתפיהם פתח לתעסוקה מקצועית בתחום הקולינרי.

קורס הקונדיטוריה (פטיסרי), בהנחיית השף-קונדיטורית דלית מיצנמכר, ייפתח ב-9.7.08 ויימשך 13 מפגשים שבועיים (ימי ד' בשעה 17:00).
הקורס הינו קורס מעשי מתקדם הכולל העברת ידע מורחב בנושא אפייה, עבודה עם חמרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מהמתקדמות ביותר בעולם ושיטות הגשה ועיצוב שונות. הקורס מיועד לאנשים הרוצים להתמחות באמנות הפטיסרי.
השף-קונדיטורית דלית מיצנמכר סיימה את לימודיה בתדמור בשנת 1991. עבדה במסעדות מובילות כמו קרן ורוטשילד, התמחתה בצרפת ב"פושון", תחת הקונדיטור הידוע פייר הרמה ובלוקה קרטו‚ שניהם בכיכר המדליין בפאריז. לאחר חזרתה לארץ הקימה מפעל למנות אחרונות ברעננה בשם מתוקים. עבדה באיילה בר ורביבה וסיליה. בשנים האחרונות מלמדת קורסי קונדיטוריה מקצועיים.

קורס בישול מקצועי, בהנחיית שף עדי שוורץ ייפתח ב-13.7.08 ויימשך 13 מפגשים שבועיים (ימי א' בשעה 17:00).
הקורס הינו מעשי מתקדם וכולל העברת ידע מורחב בנושאים רבים: הכרת כלי המטבח, צורות חיתוך ושיטות בישול. הכנה נכונה של צירים ורטבים. עבודה עם בשרים, עופות, דגים, דגנים, קטניות וירקות.
השף עדי שוורץ למד וסיים בהצטיינות את לימודיו בתדמור בשנת 1995. לאחר מכן עבד כשף מוביל במסעדות: טברנה על החוף‚ חוות דרך ארץ‚ תכלת ופאביו. כיום עורך אירועי קייטרינג רבים, וכן מעביר סדנאות וקורסי בישול לפרטיים וחברות.

בקורסים ישולבו לימודים עיוניים ואימון מעשי, והם מיועדים לשיפור כישורים בסיסיים, הסבה מקצועית ולמעוניינים להשתלב בענף הקולינריה.
הקורסים מוצעים גם בסניף רעננה (הכשר).

מחיר השתתפות בכל קורס: 2,900 ₪.
ניתן להירשם גם לשעורים בודדים על בסיס מקום פנוי במחיר 259 ₪)

רח' לישנסקי 9, מתחם חונים קונים, ראשון לציון. טלפון: 03-9520390
רח' הסדנא 4 (מתחם ACE), אזור התעשייה רעננה. טלפון: 09-7404474
www.tfood.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה