fbpx

קורסי קולינריה חדשים במכללת השף

מכללת השף הוסיפה קורסים מתמחים חדשים למערך שלה, שלא התקיימו עד היום בצורה מקצועית בישראל: קורסי אפיית לחם, שוקולטיירים, התמחות בבשר ודגים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מכללת השף הוסיפה קורסים מתמחים חדשים למערך שלה, שלא התקיימו עד היום בצורה מקצועית בישראל: קורסי אפיית לחם, שוקולטיירים, התמחות בבשר ודגים.

המכללה, שסניפיה פרוסים ברחבי הארץ: ירושלים, תל-אביב, חיפה, נתניה ובאר-שבע, מקיימת סדנאות עבודה מקצועיות עם מכשור מתקדם ומרצים מנוסים. תוכנית הלימודים נבנית ע"י אנשי מקצוע העוסקים בתחום זמן רב, בעלי ניסיון פדגוגי והדרכתי עשיר.

הכנסת הקורסים החדשים באה מתוך צורך שקיים בשטח. עד היום למדו אלפי תלמידים בקורסים המקצועיים של המכללה; טבחות מקצועית וקונדיטוריה מקצועית. בקורסים אלה הם קיבלו את יסודות המקצוע ואת המיומנויות שנדרשו להם כדי להיכנס לענף הקולינריה. ואכן, מאות בוגרי המכללה עובדים היום במגוון תפקידים במסעדות, מלונאות, עסקי מזון פרטיים וכו'. כדי שיוכלו לשדרג את המקצועיות במגוון רחב של תחומים, התעורר אצל אנשי הענף הצורך להתמחות.

קורס אפיית לחמים – Boulangerie שמשלב את ההיבטים התיאורטיים של עולם האפייה עם התנסות מעשית חוויתית בסדנאות לימוד. הקורס מקנה יכולת במגוון טכנולוגיות ומאפשר לבוגרים להתמקצע ולהשתלב תחום.

קורס בשרים ודגים
– מומחי המכללה ילמדו את כל הקשור לבשר, עופות ודגים תוך התנסות מעשית לאורך הקורס, שבמהלכו ייחשפו התלמידים לטכניקות חדשניות של בישול, עישון ויישון בשר, ושילוב טכניקות אלה במטבח המודרני.

קורס שוקולטיירים מקצועי – משלב את ההיבטים התיאורטיים של עולם השוקולד תוך דגש על התנסות מעשית חוויתית. הקורס יקנה לסטודנטים יכולת מקצועית במגוון טכנולוגיות, ויאפשר לבוגריו להתמקצע ולהשתלב בתחום.

קורס יין, אלכוהול וקפה – עולם היין, האלכוהול והקפה תופסים משמעות הולכת וגדלה בעולם המסעדנות. הקורס, שפותח דלת לעולם מרתק זה. יכלול היכרות עניינית עם סוגי היין השונים, התאמת יין לסוג הארוחה, פיתוח חוש הטעם והריח תוך למידה על התכונות הארומטיות הטמונות ביין. במהלך הקורס יטעמו הסטודנטים יינות שונים, ויתמצאו באלכוהול וקפה מהארץ והעולם.

קורס ייזום והקמת מסעדות ובתי קפה – משלב את ההיבטים התיאורטיים והמעשיים, ומקיף את כל שלבי הקמת העסק, מהגיית הרעיון עד יישומו בשטח. בקורס מושם דגש על הצד המעשי בשילוב הצד התיאורטי תוך הסתמכות על דוגמאות חיות.

עיצוב ופיסול בבצק סוכר – מיועד לעוסקים בתחום ולמעוניינים להתמחות בעבודה עם בצק סוכר, וכן לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר כישוריהם. הקורס יקנה ידע תיאורטי על בצק סוכר וידגים, תוך התנסות מעשית, טכניקות פיסול וציור בבצק סוכר.

www.hashef.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה