קורס חדש ילמד כיצד מקימים ומנהלים בהצלחה פאבים

מאות פאבים מוקמים בישראל מדי שנה, ורבים נסגרים תוך פחות משנה. הרבה אנשים נמצאים בתהליכים שונים לקראת הקמת פאבים בכל רחבי הארץ. קורס זה יספק את המתווה הבסיסי להקמת פאב, תוך הכרת האפשרויות הרבות ולצדן המכשולים בדרך

מאות פאבים וברים מוקמים בישראל מדי שנה, ועל פי נתוני חברות המחקר רבים מהם אינם שורדים את סף השנה הראשונה, ונסגרים ואחרי פחות מ-12 חודשים. הבעיות העיקריות נובעות מחוסר ידע ניהולי, בעיות רישוי, וקבלת החלטות שגויות בהתנהלות מול ספקים ורשויות, וחוסר ידע שיווקי.

זיו אייל, המספק שירותי ייעוץ והדרכות למי שפועלים או מעונינים לפעול בענפי המזון והאירוח, ואתר האינטרנט "אכול ושאטו" (www.foodis.co.il), מקיימים קורס ראשון מסוגו למי שמתכנן להקים פאב.

לדברי זיו אייל: "הרבה אנשים נמצאים בתהליכים שונים לקראת הקמת פאבים בכל רחבי הארץ. קורס זה יספק את המתווה הבסיסי להקמת פאב, תוך הכרת האפשרויות הרבות ולצדן המכשולים בדרך. הקמת פאב אינה רק רכישת בירה, בקבוקי אלכוהול וכיסאות עץ כבדים, אלא מלווה בתהליכים רבים המחייבים ידע והבנה בתחומי כספים, תכנון מלאי, תכנון מנות, חוקי עבודה, שיווק ועוד".

בין נושאי הלימוד בקורס: בחירת מיקום מתאים, הגדרת סל המוצרים, העסק, בדיקת השוק, מתחרים, קהל יעד, אישורים ודרישות רישוי, תכנן העבודה, ניהול זמן, ציוד ואחסון – השקעות, ביטוח, בניית תפריטים, חומרי גלם ורכש, ספקים, קניינות, שיטות עבודה, ניהול מלאים, בטיחות מזון, חיי מדף, טריות, אחריות בעלים, אריזה, מכירה, שיווק ופרסום, ערוצי שווק, דרכי שווק, טעימות, אירועים, שינוע ולוגיסטיקה, כוח אדם/עובדים, תכנון עסקי, תמחור וגבייה,מועדוני לקוחות, לקוחות קבועים, גמישות והתאמה לצורכי הלקוח, דוחות והנהח"ש ועוד.

הקורס יתקיים בחמישה מפגשים החל מחודש אוקטובר 2006, במרכז ההדרכה של אכול ושאטו ברעננה, רחוב התעשייה 21, א.ת. רעננה. מחיר הקורס: 1,350 שקל לא כולל מע"מ.
לפרטים והרשמה: ליאת דדון, מתאמת הדרכה – אכול ושאטו,
טל. 1-800-560-000
או במייל [email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר