קורס מאפי בוקר של בישולים בשת"פ עם ביה"ס לנוטר בפריז

במסגרת שיתוף הפעולה בין "בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה" ובין בית הספר הצרפתי Ecole Lenôtre, יתקיים קורס מאפי בוקר. הקורס שיימשך שבוע מיועד לטבחים וקונדיטורים ופתוח גם לחובבי האפייה, יתקיים בין התאריכים 17-21 באוקטובר

במסגרת שיתוף הפעולה בין "בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה" ובין בית הספר הצרפתי Ecole Lenôtre, יתקיים קורס מאפי בוקר. הקורס שיימשך שבוע מיועד לטבחים וקונדיטורים ופתוח גם לחובבי האפייה, יתקיים בין התאריכים 17-21 באוקטובר, בימים א-ה בין השעות 9:00-18:00.
 
במסגרת שיתוף הפעולה מתקיימים מספר קורסים שיועברו על ידי בכירי המוסד הצרפתי, והנם פרי פיתוח משותף של שני בתי הספר. הקורסים, שהותאמו לצרכים, לתנאים ולחומרי הגלם המקומיים, מועברים למספר קטן של משתתפים בצרפתית בליווי מתורגמן, ובמהלכם מועברים תכנים תיאורטיים לצד התנסות מעשית בעמדות עבודה אישיות.

לאחר שקורס השרקוטרי, שנערך בהנחייתו של השף ז'אן מישל בנוארט, בעל תואר MOF, וזכה להצלחה גדולה, מגיע עתה לישראל השף קונדיטור Gilles Maisonneuve להעביר קורס בנושא מאפי בוקר (viennoiserie). במהלך הקורס יכינו המשתתפים מגוון בצקים בסיסיים ולמעלה מ-20 סוגי מאפים, ביניהם טארטים, עוגות, קרואסונים, לחמניות ובריושים במילויים שונים.
מחיר השתתפות בקורס 10,440 ₪.

בחודשים הקרובים ייערכו בבית הספר קורסים נוספים בנושאי שרקוטרי, מטבח ביסטרו עדכני, דגים ופירות ים, פרלינים (bonbons de chocolat), ואפיית לחמים (boulangerie).

פרטים והרשמה: בישולים, הזרם 10 תל אביב. טל. 03-6819141

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר