קיוטו קברנה סוביניון 2006 נחנך במסעדות קיוטו

אופיר עדני, מנהל הבר של קיוטו סלסה, ויינן היקב, שיבי דרורי, יצרו יחדיו בלנד חמאתי המורכב מ- 97% קברנה סוביניון ו-3% מרלו

שיתוף פעולה בין רשת מסעדות "קיוטו" ליקב "גבעות", הוביל ליצירת יין ישראלי בלעדי של המסעדה.

אופיר עדני, מנהל הבר של קיוטו סלסה, ויינן היקב, שיבי דרורי, יצרו יחדיו בלנד חמאתי המורכב מ- 97% קברנה סוביניון ו-3% מרלו. 14.6% אלכוהול.

הענבים גדלים בכרמי גב ההר המרכזי בשומרון, בגובה 700-900 מטרים מעל פני הים, באזור בו הפרש הטמפרטורה בין היום ללילה אידיאלי לגידול ענבים. האקלים היבש, הגובה הרב והאדמה ההררית הקשה יוצרים יחד טרואר הבא לידי ביטוי ביין הנהנה מעושר טעמים וניחוחות.
הענבים נבצרו ידנית עם עלות השחר, ועברו תהליכי תסיסה מבוקרים במיכלי נירוסטה ויישון בחביות עץ אלון צרפתי למשך 10 חודשים.

הסדרה כוללת 610 בקבוקים ממוספרים.
מחיר בקבוק – 152 ₪, מחיר כוס – 42 ₪


"קיוטו" פועלת בארץ בהרצליה ובתל אביב, ופתחה באחרונה את הסניף הבינלאומי הראשון שלה מחוץ לגבולות ישראל בהונגריה.
ניתן להשיג את היין רק במסעדות "קיוטו סלסה" ברחוב מונטיפיורי בתל אביב ו"קיוטו הרצליה".

www.kyoto.co.il







כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר