קינוח ערמונים מתוקים בחמאה וקצפת

מתכון לפסח של השף אבי ביטון, היועץ הקולינרי של חברת וילי פוד

מוסיפים לכל מנה כדור גלידת וניל, ומגרדים מעל שוקולד מריר איכותי
מוסיפים לכל מנה כדור גלידת וניל, ומגרדים מעל שוקולד מריר איכותי. צילום בן יוסטר

מצרכים ל-3 מנות

2 כפות מים

2 כפות סוכר

כפית תמצית וניל איכותית

1 חבילת ערמונים בוואקום

25 גר' חמאה חתוכה לקוביות

1/2 מיכל שמנת מתוקה (125 מ"ל)

50 גר' שוקולד מריר איכותי לגירוד

3 כדורי גלידת וניל

אופן ההכנה

במחבת קטנה שמים את המים, הסוכר ותמצית הווניל.

מבשלים על להבה נמוכה עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ.

מוסיפים את הערמונים והחמאה ומבשלים דקה תוך ערבוב עדין, עד שהחמאה נמסה והערמונים מצופים ברוטב.

מחלקים לצלחות הגשה.

מקציפים את השמנת לקצפת רכה ויוצקים מעט על הערמונים בכל צלחת.

מוסיפים לכל מנה כדור גלידת וניל, ומגרדים מעל שוקולד מריר איכותי.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה