חומרים ל-4 מנות:
200 ג' פירות אדומים טריים: תותים, פטל, אוכמנית, ביחד או לחוד
לימון טרי
2 כפות אבקת סוכר + מסננת קטנה
400 ג' יוגורט סמיך בסגנון יווני או צאן של יעקובס
½-1 כפית מי פריחת הדרים (מי זוהר), לפי הטעם
4 כפות דבש
½ כוס פיסטוקים טריים, לא מלוחים, קצוצים גס
לקישוט – פרחי הדרים או עלה נענע
אופן ההכנה:
לסדר פירות בכוסות אישיות או קעריות.
לפזר מעל בעזרת המסננת הקטנה אבקת סוכר, מעט גרידת לימון וכמה טיפות של מיץ לימון.
לערבב יוגורט ומי זהר ולצקת מעל הפירות. לשמור שיראו את הפירות.
לזלף דבש בחופשיות מעל היוגורט, ולפזר פיסטוקים ומעט גרידת לימון טרייה.
לעטר בפרח ההדר או עלי נענע.