קיץ כשר בחברה הסקוטית: קווה קסטל ד'אולרדולה מבית קסטיליו פרלדה

ימי הקיץ החמים נותנים מקום של כבוד למשקאות האלכוהוליים הקיציים והצוננים: בירות, יינות לבנים, והכוכב העולה – "הקווה" הספרדית, המיוצרת בשיטת השמפניה אך לא נושאת את שמה בזכות ההגנה המותגית של תוססי אזור שמפיין בצרפת.
שמה של הקווה לקוח מהשפה הספרדית, ופירושו מרתפים תת קרקעיים המהווים את אחד התנאים לשיטת ייצור הקווה.

החברה הסקוטית, יבואנית ומשווקת של מותגי אלכוהול ויין, משווקת בארץ סוגים רבים של שמפניות ויינות תוססים, ומציעה לראשונה בישראל קווה כשרה במחיר בהחלט נוח וקל לשתייה.

קווה קסטל ד'אולרדולה כשרה מבית קסטיליו פררלדה
היקב נוסד בשנת 1923, והוא בבעלות משפחתית עד היום.
הקווה מיוצרת מ- 45% ענבי מקבאו, 30% ענבי צ'רלו, ו- 25% ענבי פארלדה.
שיטת הייצור היא מסורתית: תסיסה ראשונה מבוקרת מהנוזל הרץ. לאחריה מתרחשת תסיסה שנייה בבקבוק בהתאם לשיטה המסורתית.
היין מתיישן במרתפים למשך 12 חודשים.
ליין צבע צהוב חיוור וזוהר. ארומה נקייה ופירותית עם סימנים לחביות עץ. מתקתקה ומאוזנת מאוד בחך.
מחיר לצרכן: 46 ₪.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה