fbpx

קיש כרישה ורוקפור

חומרים2-3 יחידות כרישה50 גרם חמאה150 גרם גבינת רוקפור100 גרם אגוזי מלך400 מ"ל שמנת מתוקה3-4 יחם ביציםמלח, פללפ, אגוז מוסקט. ההכנהמרדדים תחתית בצק לקישפורסים את הכרישות לעיגולים (תלוי בגודל הכרישה)מאדים את הכרישות ב-50 גרם חמאה ומצנניםמשטחים את הכרישה על תחתית הבצק, חותכים רוקפור לקוביות ומפזרים על הכרישה.קוצצים אגוזי מלך ומפזרים מעל הרוקפור.מערבבים בייצים, שמנת מתוקה,אגוז מוסקט,מלח ופלפל.יוצקים את הבלילה מעל הקיש ואופים ב-170 מעלות חצי שעה לערך.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
2-3 יחידות כרישה
50 גרם חמאה
150 גרם גבינת רוקפור
100 גרם אגוזי מלך400 מ"ל שמנת מתוקה
3-4 יחם ביצים
מלח, פללפ, אגוז מוסקט.

ההכנה
מרדדים תחתית בצק לקיש

פורסים את הכרישות לעיגולים (תלוי בגודל הכרישה)

מאדים את הכרישות ב-50 גרם חמאה ומצננים

משטחים את הכרישה על תחתית הבצק, חותכים רוקפור לקוביות ומפזרים על הכרישה.

קוצצים אגוזי מלך ומפזרים מעל הרוקפור.

מערבבים בייצים, שמנת מתוקה,אגוז מוסקט,מלח ופלפל.

יוצקים את הבלילה מעל הקיש ואופים ב-170 מעלות חצי שעה לערך.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר