fbpx

קסדייה 4 גבינות

חומרים:2 טורטיות 22 ס"מ3 כפות מילוי 4 גבינות1 כף חמאה להברשהסלט בריאותקוקוט סלסה מקסיקניתקוקוט גוואקאמולילמילוי:50 גר' גבינת שמנת50 גר' גבינה בולגרית מפוררת1 כף צ'דר מפוררת1 כף פרמזן מגורד1 כף עירית קצוצה150גר' פלפלים צבעוניים קלויים קלופים וקצוצים1 כף פסטואופן הכנת המילוי:מערבבים הכול יחד ושומרים בקירור בכלי סגור.חומרים לגוואקאמולי:20 גר' כוסברה קצוצה20 גר'פטרוזילה קצוצה,100 גר' עגבניות קונקסה100 גר' בצל סגול קצוץ1 בצל ירוק קצוץ1/2 לימון סחוט1/2 כפית צ'ילי גרוס1/2 כפית מלח1/2 כפית חלוקה שום כתוש3 אבוקדו רכים50 מ"ל שמן זית1/2 כפית שטוחה פלפל שאטה גרוס.אופן הכנת הגוואקאמולי:מערבבים את הכול יחד.חומרים לרוטב סלסה:60 גר' שמן זית100 גר' רסק עגבניות100 גר' בצל קצוץ גס 100 גר' פלפלים מעורבים חתוך גס 1/2 ק"ג עגבניות בשלות קלופות100גר' חבילות כוסברה חתוכות גס40 גרם מחית צ'פיטולהמלח1/2 כפית פפריקה מתוקהפלפל גרוס שחור1/2 כפית פלפל שאטהאופן ההכנה:מחממים את השמן ומוסיפים בהדרגה את הירקות תוך כדי ערבוב מתמיד.לאחר הרתיחה מבשלים כ– 30 דקות.טוחנים במטחנת יד או מערבל מזון.מוסיפים 100 גר' רסק עגבניות ומבשלים כ– 5 דקות נוספות.מורידים מהאש, מצננים ומכניסים לקירור. חומרים לסלט בריאות:עגבניות חתוכות גסמלפפונים חתוכים גסעלי נענעעלי כוסברהגזר מגורדצנון מגורדבצל ירוק מלחפלפל שחורלימוןשמן זית אופן ההכנה:מערבבים הכול יחד .אופן הכנת המנה:מורחים טורטייה ב– 3 כפות מהמלית ומכסים בטורטייה נוספת.מורחים מעט חמאה מכל צד.מניחים על מחבת רחבה בעלת תחתית עבה ל– 3 דקות מכל צד עד להשחמה והמסת המילוי.חותכים את הקסדייה לשמיניות ומניחים על צלחת עם קערת סלט בריאות בליווי קוקוטים של סלסה וגוואקאמולי.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
2 טורטיות 22 ס"מ
3 כפות מילוי 4 גבינות
1 כף חמאה להברשה
סלט בריאות
קוקוט סלסה מקסיקנית
קוקוט גוואקאמולי

למילוי:
50 גר' גבינת שמנת
50 גר' גבינה בולגרית מפוררת
1 כף צ'דר מפוררת
1 כף פרמזן מגורד
1 כף עירית קצוצה
150גר' פלפלים צבעוניים קלויים קלופים וקצוצים
1 כף פסטו

אופן הכנת המילוי:
מערבבים הכול יחד ושומרים בקירור בכלי סגור.

חומרים לגוואקאמולי:
20 גר' כוסברה קצוצה
20 גר'פטרוזילה קצוצה,
100 גר' עגבניות קונקסה
100 גר' בצל סגול קצוץ
1 בצל ירוק קצוץ
1/2 לימון סחוט
1/2 כפית צ'ילי גרוס
1/2 כפית מלח
1/2 כפית חלוקה שום כתוש
3 אבוקדו רכים
50 מ"ל שמן זית
1/2 כפית שטוחה פלפל שאטה גרוס.

אופן הכנת הגוואקאמולי:
מערבבים את הכול יחד.

חומרים לרוטב סלסה:
60 גר' שמן זית
100 גר' רסק עגבניות
100 גר' בצל קצוץ גס
100 גר' פלפלים מעורבים חתוך גס
1/2 ק"ג עגבניות בשלות קלופות
100גר' חבילות כוסברה חתוכות גס
40 גרם מחית צ'פיטולה
מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה
פלפל גרוס שחור
1/2 כפית פלפל שאטה

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומוסיפים בהדרגה את הירקות תוך כדי ערבוב מתמיד.
לאחר הרתיחה מבשלים כ– 30 דקות.
טוחנים במטחנת יד או מערבל מזון.
מוסיפים 100 גר' רסק עגבניות ומבשלים כ– 5 דקות נוספות.
מורידים מהאש, מצננים ומכניסים לקירור.

חומרים לסלט בריאות:
עגבניות חתוכות גס
מלפפונים חתוכים גס
עלי נענע
עלי כוסברה
גזר מגורד
צנון מגורד
בצל ירוק
מלח
פלפל שחור
לימון
שמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים הכול יחד .

אופן הכנת המנה:
מורחים טורטייה ב– 3 כפות מהמלית ומכסים בטורטייה נוספת.
מורחים מעט חמאה מכל צד.
מניחים על מחבת רחבה בעלת תחתית עבה ל– 3 דקות מכל צד עד להשחמה והמסת המילוי.
חותכים את הקסדייה לשמיניות ומניחים על צלחת עם קערת סלט בריאות בליווי קוקוטים של סלסה וגוואקאמולי.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר