קסדיית גבינות עזים ופלפל צ'יפוטלי

חומרים:2 יח' טורטיה בקוטר 14 ס"מ50 גר' גבינת עזים למריחה של משק צוריאל1 יח' גבינת בושרון כף רסק צ'יפוטלי מעושן 2 טבעות בצל אופן ההכנה:• מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי. • פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.• מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').• מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת.• קולים כל צד כ-4 דקות. • מוציאים, חותכים ומגישים חם.המלצת השף:להגיש את הקסדיה בליווי סלסת תירס וגמבה. לחתוך את הקסדיה למשולשים כמו פיצה. סלסת תירס וגמבהמצרכים: 1 גרגירי תירס מקופסת שימורים, מסונן מהנוזלים. 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות 1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות חופן עלי כוסברה טריים חתוכים דק. 2 כפות שמן זית1 כף שמן צ'ילימלח גסמיץ מ-1/2 לימון טרי לערבב היטב בקערב את כל המצרכים. ולהגיש לצד הקסדייה.

חומרים:
2 יח' טורטיה בקוטר 14 ס"מ
50 גר' גבינת עזים למריחה של משק צוריאל
1 יח' גבינת בושרון
כף רסק צ'יפוטלי מעושן
2 טבעות בצל

אופן ההכנה:
• מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי.
• פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.
• מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').
• מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת.
• קולים כל צד כ-4 דקות.
• מוציאים, חותכים ומגישים חם.

המלצת השף:
להגיש את הקסדיה בליווי סלסת תירס וגמבה.
לחתוך את הקסדיה למשולשים כמו פיצה.

סלסת תירס וגמבה
מצרכים:
1 גרגירי תירס מקופסת שימורים, מסונן מהנוזלים.
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי כוסברה טריים חתוכים דק.
2 כפות שמן זית
1 כף שמן צ'ילי
מלח גס
מיץ מ-1/2 לימון טרי
לערבב היטב בקערב את כל המצרכים. ולהגיש לצד הקסדייה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר