חומרים:
2 יח' טורטיה בקוטר 14 ס"מ
50 גר' גבינת עזים למריחה של משק צוריאל
1 יח' גבינת בושרון
כף רסק צ'יפוטלי מעושן
2 טבעות בצל
אופן ההכנה:
• מורחים את הטורטיה בגבינת העזים והרסק צ'יפוטלי.
• פורסים את גבינת הבושרון לטבעות ומפזרים על שטח פני הטורטיה.
• מניחים את טבעות הבצל על הגבינה ומעליה מניחים את הטורטיה השנייה (צורת סנדוויץ').
• מחממים מחבת טפלון על אש בינונית ומניחים את סנדוויץ' הטורטיה במחבת.
• קולים כל צד כ-4 דקות.
• מוציאים, חותכים ומגישים חם.
המלצת השף:
להגיש את הקסדיה בליווי סלסת תירס וגמבה.
לחתוך את הקסדיה למשולשים כמו פיצה.
סלסת תירס וגמבה
מצרכים:
1 גרגירי תירס מקופסת שימורים, מסונן מהנוזלים.
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
חופן עלי כוסברה טריים חתוכים דק.
2 כפות שמן זית
1 כף שמן צ'ילי
מלח גס
מיץ מ-1/2 לימון טרי
לערבב היטב בקערב את כל המצרכים. ולהגיש לצד הקסדייה.