קפה קר בתוספת אייריש קרים

 

רכיבים
150 מ"ל 'חלב תנובה +' מיוחד לקפה
חצי כפית קפה נמס (מכל סוג)
30 מ"ל אייריש קרים
15 מ"ל מי סוכר (2 כפיות סוכר מומס)
5 קוביות קרח

אופן הכנה
1. ממיסים את הקפה הנמס במעט מים חמים
2. מערבבים את הסוכר המומס/מי הסוכר והקפה המומס
3. מוסיפים את קוביות קרח
4. משקשקים את קרטון החלב למשך 20 שניות
5. מוזגים את החלב המוקצף לכוס נפרדת ומערבבים עם האייריש קרים

מוזגים את החלב והאייריש קרים לכוס עם הקפה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה