קפה קר מרענן לימי הקיץ החמים

מצרכים : מנת אספרסו (אם אין, אז 30 מ"מ מים עם נס קפה) 3 קוביות קרח שלמות3/4 כוס חלב4 כפיות סוכר1/4 כוס מים רותחיםאופן ההכנה: מי סוכר: מוסיפים את הסוכר לתוך המים הרותחים ומערבבים עד שהסוכר נמס.שופכים את החלב לכוס מוסיפים את האספרסו והקרח מעל.מוסיפים את המי סוכר לפי הטעם ומערבבים שוב.מגישים עם קש ושותים.ניתן להוסיף סירופ בטעם וניל במקום מי הסוכר כדי להמתיק את המשקה.ניתן להוסיף קצפת מלמעלה לקישוט וטעם.טיפ:ליצירת מראה שכבות וקירור: יש לשפוך את מנת האקספרסו לכוס כשהיא מחליקה על גב הכפית או על קוביית הקרח שבתוך הכוס.מחירים: קפה קר – 15 ₪ , אייס קפה ("קפה קפוא") – 15 ₪ להשיג ברשת קפה גרג.

מצרכים :
מנת אספרסו (אם אין, אז 30 מ"מ מים עם נס קפה)
3 קוביות קרח שלמות
3/4 כוס חלב
4 כפיות סוכר
1/4 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
מי סוכר: מוסיפים את הסוכר לתוך המים הרותחים ומערבבים עד שהסוכר נמס.
שופכים את החלב לכוס מוסיפים את האספרסו והקרח מעל.
מוסיפים את המי סוכר לפי הטעם ומערבבים שוב.
מגישים עם קש ושותים.

ניתן להוסיף סירופ בטעם וניל במקום מי הסוכר כדי להמתיק את המשקה.
ניתן להוסיף קצפת מלמעלה לקישוט וטעם.

טיפ:
ליצירת מראה שכבות וקירור: יש לשפוך את מנת האקספרסו לכוס כשהיא מחליקה על גב הכפית או על קוביית הקרח שבתוך הכוס.

מחירים: קפה קר – 15 ₪ , אייס קפה ("קפה קפוא") – 15 ₪ 
להשיג ברשת קפה גרג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר