חומרים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
500 גר' עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
רבע כפית אגוז מוסקט
5 עלי מרווה קצוצים דק (לא חובה)
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 כפות קליפת לימון מגורדת
3 כפות מיץ לימון
½ כוס פירורי לחם
2 ביצים
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה:
מבשלים את פרחי הכרובית במעט מים ושמן זית כחצי שעה.
מועכים ומרסקים מעט את הכרובית ומערבבים אותה עם כל שאר חומרי הקציצות. מקררים כ- ½ שעה.
צרים מהתערובת קציצות, טובלים בפירורים ומטגנים עד שהן זהובות.
אפשר לבשל ברוטב לימון או לאכול אותן כך.