קציצות עוף וכרובית

חומרים:1 כרובית מפורקת לפרחים 500 גר' עוף טחון 1 בצל גדול קצוץ דק רבע כפית אגוז מוסקט 5 עלי מרווה קצוצים דק (לא חובה)מלח, פלפל שחור טחון טרי 2 כפות קליפת לימון מגורדת 3 כפות מיץ לימון ½ כוס פירורי לחם 2 ביצים פירורי לחם לציפויאופן ההכנה:מבשלים את פרחי הכרובית במעט מים ושמן זית כחצי שעה. מועכים ומרסקים מעט את הכרובית ומערבבים אותה עם כל שאר חומרי הקציצות. מקררים כ- ½ שעה. צרים מהתערובת קציצות, טובלים בפירורים ומטגנים עד שהן זהובות.אפשר לבשל ברוטב לימון או לאכול אותן כך.

חומרים:
1 כרובית מפורקת לפרחים
500 גר' עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
רבע כפית אגוז מוסקט
5 עלי מרווה קצוצים דק (לא חובה)
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 כפות קליפת לימון מגורדת
3 כפות מיץ לימון
½ כוס פירורי לחם
2 ביצים
פירורי לחם לציפוי

אופן ההכנה:
מבשלים את פרחי הכרובית במעט מים ושמן זית כחצי שעה.
מועכים ומרסקים מעט את הכרובית ומערבבים אותה עם כל שאר חומרי הקציצות. מקררים כ- ½ שעה.
צרים מהתערובת קציצות, טובלים בפירורים ומטגנים עד שהן זהובות.
אפשר לבשל ברוטב לימון או לאכול אותן כך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר