קרואסון גבינת גרוייר ותרד

מצרכים:1 חבילת מלווח300 גרם גבינת גרוייר מגוררת1 חבילת תרד נקי וקצוץ דק50 גרם אבקת טוסקנהאופן ההכנה:לחמם תנור ל- 185 מעלות.לרדד את עלה המלווח שיכפיל את גודלו. יש לשמור על צורת העיגול.לפזר את הגבינה, התרד, ואבקת הטוסקנה.לחתוך את העיגול ל- 8 משולשים שווים.לגלגל כל משולש ולהניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה.לאפות בתנור עד הזהבה.

מצרכים:
1 חבילת מלווח
300 גרם גבינת גרוייר מגוררת
1 חבילת תרד נקי וקצוץ דק
50 גרם אבקת טוסקנה

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל- 185 מעלות.
לרדד את עלה המלווח שיכפיל את גודלו. יש לשמור על צורת העיגול.
לפזר את הגבינה, התרד, ואבקת הטוסקנה.
לחתוך את העיגול ל- 8 משולשים שווים.
לגלגל כל משולש ולהניח על תבנית אפיה עם נייר אפיה.
לאפות בתנור עד הזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר