חומרים:
1/2 חבילה בצק עלים או 300 גרם בצק שמרים
1 חבילה אספרגוס טרי (רצוי ירוק) או אספרגוס משומר
1 פרח ברוקולי
1 מיכל שמנת מתוקה
מעט אגוז מוסקט
מלח
אופן ההכנה:
בתבנית פאי מניחים שכבה של בצק עלים ודואגים לרפד גם את הדפנות.
אופים כ-10 דקות בחום של 150 מעלות.
במקביל, מבשלים את האספרגוס במי מלח במשך כ-10 דקות (אספרגוס משומר אין צורך לבשל).
מוציאים את התבנית מהתנור.
מסננים את האספרגוס מהמים ומסדרים שכבה על הבצק האפוי.
שופכים מעל 1/2 מיכל שמנת מתוקה.
ממליחים ומתבלים באגוז מוסקט.
מפרקים את פרח הברוקולי ל-4 חלקים ומקשטים אתו מעל האספרגוס.
משארית בצק העלים יוצרים צורות של עלים ומקשטים בהם את הקרוסטטה.
אופים בתנור בחום בינוני במשך 15 דקות נוספות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.