קרוק בונז'ור של רוזלין

קרואסון חמאה במילוי גבינת שמנת, עגבנייה, מלפפון חמוץ, בצל, ביצת עין הפוכה, מוצרלה ופרמזן

קרוק בונז'ור של רוזלין
קרוק בונז'ור של רוזלין, צילום דניאל לילה

רכיבים למנה אחת

קרואסון חמאה

גבינת שמנת 5%

עגבנייה

מלפפון חמוץ

בצל סגול

ביצה

גבינת מוצרלה

גבינת פרמזן

אופן ההכנה

מחממים מחבת ומטגנים ביצת עין הפוכה. מניחים בצד

לוקחים קרואסון חמאה, חוצים אותו באמצע, מורחים גבינת שמנת.

מניחים מעל את פרוסות עגבנייה, המלפפון החמוץ, בצל סגול, מוצרלה, פרמזן וביצת עין הפוכה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, ואופים כ-7 דקות.

מצננים מעט ומגישים.

 

המתכון של קפה רוזלין מהרצליה פיתוח, משתתף בפסטיבל גד מורנינג אשר יתקיים בתאריכים 25-31/12/2016 ביותר מ- 40 בתי קפה ומסעדות ברחבי הארץ, שיגישו במשך שבוע מנה חדשה על טהרת הטוסט

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה