קרם ברולה בניחוח וניל וג’ינג’ר

 

מרכיבים
8 חלמונים
חצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
חצי ליטר חלב
50 גרם סוכר
1 מקל וניל
כף ג’ינג’ר מגורד

אופן הכנה
מחממים תנור ל- 100 מעלות. מרתיחים את החלב עם הג’ינג’ר ומקל הווניל. בקערת נירוסטה (בזמן שהחלב רותח) מערבבים את החלמונים והסוכר.

מוסיפים בהדרגה את החלב הרותח תוך כדי השוואת טמפרטורות.

מסננים את השמנת ומוזגים לכלים חסיני חום. אופים בתנור כשעה או עד התייצבות וזיגוג השכבה העליונה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה