קרם ברולה קוקוס

 

חומרים ל- 7 מנות:
1 ליטר חלב קוקוס איכותי
200 גרם מחית בננות בשלות
150 גרם סוכר
15 חלמונים
בננה אחת לקישוט

אופן ההכנה:
בסיר בעל תחתית כפולה שמים את חלב הקוקוס, הסוכר ומחית הבננה.
מביאים לסף רתיחה עד שהסוכר נמס.
את החלמונים מקציפים מעט.
עושים השוואת טמפרטורה עם החלב ומחברים.
מוזגים את המאסה לכלי הגשה.
שמים בתבנית עם מים רותחים עד למחצית מגובה התבניות.
אופים בטמפרטורה של 120 מעלות כ- 45 דקות ומקררים.

להגשה:
מפזרים פרוסות דקיקות של בננה, זורים מעט סוכר ושורפים במבער.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה