קרם ברולה

9 מנותהמרכיבים:1 ליטר שמנת מתוקה2 מקלות וניל250 גרם סוכר8 חלמונים9 קעריות חסינות חוםאופן ההכנה:מרתיחים את השמנת עם מקלות הוניל. טורפים את החלמונים עם הסוכר. משווים טמפרטורות (לוקחים חצי מכמות השמנת ומוסיפים לחלמונים). מחזירים את כל התערובת לסיר ומבשלים עד לטמפרטורה של 82 מעלות (עד להתעבות התערובת).מעבירים את התערובת שהתקבלה לקעריות. אופים בתנור בבן מארי כחצי שעה בחום של 130 מעלות.מצננים, ולאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעתיים. בוזקים סוכר מעל.מקרמלים בעזרת ברנר (או בתנור בחום של 200 מעלות). המתכון מתוך תפריט הקינוחים החדש של רשת ההמבורגרים אגאדיר לכבוד חודשי הקיץ.

9 מנות

המרכיבים:
1 ליטר שמנת מתוקה
2 מקלות וניל
250 גרם סוכר
8 חלמונים
9 קעריות חסינות חום

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת עם מקלות הוניל.
טורפים את החלמונים עם הסוכר.
משווים טמפרטורות (לוקחים חצי מכמות השמנת ומוסיפים לחלמונים).
מחזירים את כל התערובת לסיר ומבשלים עד לטמפרטורה של 82 מעלות (עד להתעבות התערובת).
מעבירים את התערובת שהתקבלה לקעריות.
אופים בתנור בבן מארי כחצי שעה בחום של 130 מעלות.
מצננים, ולאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעתיים.
בוזקים סוכר מעל.
מקרמלים בעזרת ברנר (או בתנור בחום של 200 מעלות).


המתכון מתוך תפריט הקינוחים החדש של רשת ההמבורגרים אגאדיר לכבוד חודשי הקיץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר