קרם ברולה

 

9 מנות

המרכיבים:
1 ליטר שמנת מתוקה
2 מקלות וניל
250 גרם סוכר
8 חלמונים
9 קעריות חסינות חום

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת עם מקלות הוניל.
טורפים את החלמונים עם הסוכר.
משווים טמפרטורות (לוקחים חצי מכמות השמנת ומוסיפים לחלמונים).
מחזירים את כל התערובת לסיר ומבשלים עד לטמפרטורה של 82 מעלות (עד להתעבות התערובת).
מעבירים את התערובת שהתקבלה לקעריות.
אופים בתנור בבן מארי כחצי שעה בחום של 130 מעלות.
מצננים, ולאחר מכן מעבירים למקרר למשך שעתיים.
בוזקים סוכר מעל.
מקרמלים בעזרת ברנר (או בתנור בחום של 200 מעלות).


המתכון מתוך תפריט הקינוחים החדש של רשת ההמבורגרים אגאדיר לכבוד חודשי הקיץ.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה