קרפיון בתבשיל עגבניות

חומרים ל-4 מנות:600 גרם פילה קרפיון – פרוס לנתחים של 150 גרם3 כפות שמן זית לטיגון5 עגבניות קלופות חתוכות לרבעים3 שיני שום פרוסות1 פלפל חריף קצוץ1/3 כוס עלי כוסברה אופן ההכנה:בסיר מחממים שמן זית ומטגנים פלפל ירוק חריף.מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות.מבשלים על אש בינונית כ- 10 דקות.מוסיפים את נתחי הקרפיון ומבשלים 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה, מתבלים בכוסברה קצוצה.

חומרים ל-4 מנות:
600 גרם פילה קרפיון – פרוס לנתחים של 150 גרם
3 כפות שמן זית לטיגון
5 עגבניות קלופות חתוכות לרבעים
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל חריף קצוץ
1/3 כוס עלי כוסברה

אופן ההכנה:
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים פלפל ירוק חריף.
מוסיפים את פרוסות השום והעגבניות.
מבשלים על אש בינונית כ- 10 דקות.
מוסיפים את נתחי הקרפיון ומבשלים 10 דקות נוספות כאשר הסיר מכוסה, מתבלים בכוסברה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר