קרפצ'יו סלמון עם אטריות אורז, מלפפונים, וסאבי וסויה

 

חומרים ל-4 מנות
320 גרם סלמון טרי, נקי מעור ועצמות
מלפפון חתוך לקוביות קטנות, ללא הזרעים
אספרגוס חלוט, פרוס לפרוסות דקיקות
2 צנוניות, פרוסות לפרוסות דקיקות
בצל ירוק פרוס לפרוסות אלכסוניות דקות, רק החלק הירוק
60 גרם אטריות אורז
שמן זית
סויה מאיכות טובה, עדיף קיקומן
וסאבי
מלח גס

אופן הכנה
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן, מצננים ומורחים במעט שמן זית

פורסים את הסלמון לפרוסות אלכסוניות, דקיקות

מניחים על צלחת ההגשה, מזליפים שמן זית וסויה על הדג

בוזקים מעט מלח גס (לא לשכוח שרוטב הסויה מלוח!)

מניחים את האטריות על הדג ומפזרים את הירקות עליהן

מזליפים שמן זית וסויה, ומגישים עם מעט וסאבי בצד










היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה