fbpx

ראפ טורטיה גבינת עיזים עם ירקות טריים ותירס מתקתק

מצרכים: 2 יח' טורטיה (את השאר עוטפים בניילון אטום ושומרים) גבינת עז מה של יעקבס חופן תירס מתוק מסונן ומעוך קלות 1פלפל אדום חתוך לרצועות או ירקות אחרים שאוהבים אופן הכנת הטורטיה:מחממים מחבת בגודל הטורטיה, מניחים עליה את הטורטיה ל- 2 דקות על צד אחד, ומורידים מהאש .מורחים בנדיבות גבינת עז מה (אך לא להגזים) על כל שטח הטורטיה. מניחים במרכז הטורטיה לאורכה את רצועות הפלפלים, ומפזרים תירס מעוך על חצי אחד של הטורטייה.מגלגלים הטורטיה שתיסגר ו"תידבק" מכיוון שמרחנו גבינה ש"תדביק" אותה.לעטוף בנייר ובנייר כסף כמו רול. ניתן להשיג טורטיות בכל סופר ומעדנייה. יש גם טורטיות מלאות וגם בגדלים שונים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים:
2 יח' טורטיה (את השאר עוטפים בניילון אטום ושומרים)
גבינת עז מה של יעקבס
חופן תירס מתוק מסונן ומעוך קלות
1פלפל אדום חתוך לרצועות או ירקות אחרים שאוהבים

אופן הכנת הטורטיה:
מחממים מחבת בגודל הטורטיה, מניחים עליה את הטורטיה ל- 2 דקות על צד אחד, ומורידים מהאש .
מורחים בנדיבות גבינת עז מה (אך לא להגזים) על כל שטח הטורטיה.
מניחים במרכז הטורטיה לאורכה את רצועות הפלפלים, ומפזרים תירס מעוך על חצי אחד של הטורטייה.
מגלגלים הטורטיה שתיסגר ו"תידבק" מכיוון שמרחנו גבינה ש"תדביק" אותה.
לעטוף בנייר ובנייר כסף כמו רול.

ניתן להשיג טורטיות בכל סופר ומעדנייה. יש גם טורטיות מלאות וגם בגדלים שונים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר