מצרכים:
2 יח' טורטיה (את השאר עוטפים בניילון אטום ושומרים)
גבינת עז מה של יעקבס
חופן תירס מתוק מסונן ומעוך קלות
1פלפל אדום חתוך לרצועות או ירקות אחרים שאוהבים
אופן הכנת הטורטיה:
מחממים מחבת בגודל הטורטיה, מניחים עליה את הטורטיה ל- 2 דקות על צד אחד, ומורידים מהאש .
מורחים בנדיבות גבינת עז מה (אך לא להגזים) על כל שטח הטורטיה.
מניחים במרכז הטורטיה לאורכה את רצועות הפלפלים, ומפזרים תירס מעוך על חצי אחד של הטורטייה.
מגלגלים הטורטיה שתיסגר ו"תידבק" מכיוון שמרחנו גבינה ש"תדביק" אותה.
לעטוף בנייר ובנייר כסף כמו רול.
ניתן להשיג טורטיות בכל סופר ומעדנייה. יש גם טורטיות מלאות וגם בגדלים שונים.