fbpx

רוטב עגבניות בייתי לשקשוקה

חומרים (ל-4 מנות שקשוקה):6 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות5 שיני שום1 בצל סגול קצוץ1 כף כמון1כפית מלח1 כפית פלפל1 כף פפריקה מתוקה3 כפות שמן זית אופן הכנת הרוטב:מטגנים את הבצל עד שנהיה זהוב.מוסיפים את השום והפלפלים.מאדים במשך 5 דקות.מוסיפים את העגבניות והתבלינים.ממשיכים לבשל כדי לתת לטעמים זמן להתערבב."שוברים" את הביצים מלמעלה ומכסים למשך 6-7 דקות על אש נמוכה."café cafe" אצל מוצ'ניק"נס ציונה: רח' השריון 1 ליד היכל התרבות. א'-ו' 08:00 – 24:00, שבת 10:30 – 24:00, טל. 08-9408088. נווה אביבים תל אביב: רח' אופנהיימר 11, א'-ה' 07:30 – 24:00, ו' 07:30-18:00, בשבת 10:00 – 24:00. טל. 03-6422099
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים (ל-4 מנות שקשוקה):
6 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות
5 שיני שום
1 בצל סגול קצוץ
1 כף כמון
1כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית

אופן הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל עד שנהיה זהוב.
מוסיפים את השום והפלפלים.
מאדים במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים.
ממשיכים לבשל כדי לתת לטעמים זמן להתערבב.
"שוברים" את הביצים מלמעלה ומכסים למשך 6-7 דקות על אש נמוכה.

"café cafe" אצל מוצ'ניק"
נס ציונה: רח' השריון 1 ליד היכל התרבות. א'-ו' 08:00 – 24:00, שבת 10:30 – 24:00, טל. 08-9408088.
נווה אביבים תל אביב: רח' אופנהיימר 11, א'-ה' 07:30 – 24:00, ו' 07:30-18:00, בשבת 10:00 – 24:00. טל. 03-6422099

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר