חומרים (ל-4 מנות שקשוקה):
6 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
3 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות
5 שיני שום
1 בצל סגול קצוץ
1 כף כמון
1כפית מלח
1 כפית פלפל
1 כף פפריקה מתוקה
3 כפות שמן זית
אופן הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל עד שנהיה זהוב.
מוסיפים את השום והפלפלים.
מאדים במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים.
ממשיכים לבשל כדי לתת לטעמים זמן להתערבב.
"שוברים" את הביצים מלמעלה ומכסים למשך 6-7 דקות על אש נמוכה.
"café cafe" אצל מוצ'ניק"
נס ציונה: רח' השריון 1 ליד היכל התרבות. א'-ו' 08:00 – 24:00, שבת 10:30 – 24:00, טל. 08-9408088.
נווה אביבים תל אביב: רח' אופנהיימר 11, א'-ה' 07:30 – 24:00, ו' 07:30-18:00, בשבת 10:00 – 24:00. טל. 03-6422099