fbpx

רול עוף

מצרכיםטורטייה 25 ס"מ ממרח אבוקדו רצועות עוף מושרות בחרדל ודבש 130 גר' פלפלים קלויים 20 גר' בצל מטוגן 20 גר'רצועות מלפפון טרירצועות גמבהאופן ההכנהלוקחים את הטורטייה ומכניסים לסלמנדרה (תנור) לכמה דקות, כשמתקשה מעט מוציאים ומורחים 100 גרם אבוקדו על חצי מהטורטייה, על החצי השני מניחים את רצועות העוף המושרות ומוסיפים את הפלפלים והבצל המטוגן על גבי רצועות העוף. מוסיפים שתי רצועות של מלפפון טרי ושתי רצועות של גמבה. מגלגלים בזהירות, מכניסים חזרה לסלמנדרה למשך של 3-5 דקות והטורטייה מוכנה. מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
טורטייה 25 ס"מ
ממרח אבוקדו
רצועות עוף מושרות בחרדל ודבש 130 גר'
פלפלים קלויים 20 גר'
בצל מטוגן 20 גר'
רצועות מלפפון טרי
רצועות גמבה

אופן ההכנה
לוקחים את הטורטייה ומכניסים לסלמנדרה (תנור) לכמה דקות, כשמתקשה מעט מוציאים ומורחים 100 גרם אבוקדו על חצי מהטורטייה, על החצי השני מניחים את רצועות העוף המושרות ומוסיפים את הפלפלים והבצל המטוגן על גבי רצועות העוף.

מוסיפים שתי רצועות של מלפפון טרי ושתי רצועות של גמבה.

מגלגלים בזהירות, מכניסים חזרה לסלמנדרה למשך של 3-5 דקות
והטורטייה מוכנה.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר