רול עוף

 

מצרכים
טורטייה 25 ס"מ
ממרח אבוקדו
רצועות עוף מושרות בחרדל ודבש 130 גר'
פלפלים קלויים 20 גר'
בצל מטוגן 20 גר'
רצועות מלפפון טרי
רצועות גמבה

אופן ההכנה
לוקחים את הטורטייה ומכניסים לסלמנדרה (תנור) לכמה דקות, כשמתקשה מעט מוציאים ומורחים 100 גרם אבוקדו על חצי מהטורטייה, על החצי השני מניחים את רצועות העוף המושרות ומוסיפים את הפלפלים והבצל המטוגן על גבי רצועות העוף.

מוסיפים שתי רצועות של מלפפון טרי ושתי רצועות של גמבה.

מגלגלים בזהירות, מכניסים חזרה לסלמנדרה למשך של 3-5 דקות
והטורטייה מוכנה.

מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה