רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

מתכון של סבינה ולדמן לרשת טיב טעם המיועד לארוחה חגיגית בשולחן הסוכה. את מוצרי טיב טעם ניתן לקנות גם באמצעות אתר המכירות אונליין

פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה. צילום רונן מנגן, סגנון אינה גוטמן
פורסים דק ומגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה. צילום רונן מנגן, סגנון אינה גוטמן

רכיבים

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

½ כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה.

מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.

מעבירים לתנור וצולים כ- 40 דקות.

מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין.

מחזירים לתנור ל- 10 דקות נוספות.

מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום – הנתח מוכן ב- 55 מעלות.

מוציאים ומניחים 20 דקות לפני הפריסה.

הגשה

פורסים דק.

מגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה