fbpx

רוסטביף סינטה עם רכז רימונים

מתכון של סבינה ולדמן לרשת טיב טעם המיועד לארוחה חגיגית בשולחן הסוכה. את מוצרי טיב טעם ניתן לקנות גם באמצעות אתר המכירות אונליין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

1.5 ק"ג נתח סינטה

4 כפות שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל שחור גרוס

½ כוס רכז רימונים

1 כפית זרעי כוסברה

1 כפית זרעי חרדל

1 כפית זרעי שומר

1 כף עלי טימין

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר כשעה לפני הצלייה.

מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה.

מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.

מעבירים לתנור וצולים כ- 40 דקות.

מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין.

מחזירים לתנור ל- 10 דקות נוספות.

מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום – הנתח מוכן ב- 55 מעלות.

מוציאים ומניחים 20 דקות לפני הפריסה.

הגשה

פורסים דק.

מגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר