רוסט אנטרקוט שלם

מתכון של רשת טיב טעם לחג הפסח עם נתח אנטרקוט שספק אם יישארו ממנו שאריות

מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח
מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח. צילום אפיק גבאי

מרכיבים ל- 5 מנות

נתח אנטרקוט מיושן במשקל 4 ק״ג

1/4 כוס שמן זית

1 כוס חרדל דיז׳ון חלק

1 כף דבש

פלפל שחור טרי טחון

2 כפות מלח גס
5 עלי דפנה טריים או יבשים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מברישים את נתח האנטרקוט בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

מערבבים יחד את החרדל והדבש ומורחים את צדו העליון של הנתח.

מסדרים מעל עלי דפנה ומעבירים לתנור שחומם מראש לצלייה של 25 דקות.

מוציאים והופכים צד.

מורחים את הצד השני ומפזרים עלי דפנה.

מחזירים לתנור ל- 25 דקות נוספות.

מוציאים ומצננים כ-10 דקות.

פורסים גס ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה