חומרים
1 ק"ג חזה עוף חתוך לנתחים דקים
מיץ משני לימונים
2 שיני שום כתושות
כף עלי טימין קצוצים
כף עלי רוזמרין קצוצים
שמן זית לטיגון/הקפצה
אופן ההכנה
משרים את הבשר בלימון, שום, מלח ועשבי תיבול.
מחממים מחבת ווק או טפלון כבד ומוסיפים את השמן.
מניחים את רצועות החזה במחבת עד לחריכה ומקפיצים. (נשמר בקירור עד חמישה ימים)
את הסנדוויץ' ניתן להכין עם חזה העוף בכמה וריאציות:
1. טחינה, חזה עוף, מלפפון חמוץ, פטרוזיליה קצוצה.
2. מיונז, סלסה אדומה עם קצת חריפות, חזה עוף
3. חרדל, חזה עוף, פרוסות פטריות, פרוסות בצל סגול או ירוק