רצועות פילה עוף בקארי בציפוי פריך עם אורז צהוב, עגבניות מיובשות וכוסברה

החומרים: חבילת פילה עוף בקארי 2 כפות שמן2 כוסות אורז פרסי כף אבקת קאריכפית מלח200 גרם עגבניות מיובשות חתוכות לרצועותבצל קצוץמלח פלפלצרור כוסברה קצוץ אופן ההכנה:מחממים 2 כפות שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את העגבניות המיובשות, מלח, פלפל וקארי, ומערבבים היטב.לאחר מכן מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.מנמיכים את האש ומכסים במגבת ומכסה לבישול של עוד כ-16 דקות.את הרצועות מחממים לפי ההוראות.מניחים על האורז המוכן, ומעל מפזרים את הכוסברה הקצוצה.

החומרים:
חבילת פילה עוף בקארי
2 כפות שמן
2 כוסות אורז פרסי
כף אבקת קארי
כפית מלח
200 גרם עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות
בצל קצוץ
מלח פלפל
צרור כוסברה קצוץ

אופן ההכנה:
מחממים 2 כפות שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את העגבניות המיובשות, מלח, פלפל וקארי, ומערבבים היטב.
לאחר מכן מוסיפים 3 כוסות מים רותחים.
מנמיכים את האש ומכסים במגבת ומכסה לבישול של עוד כ-16 דקות.
את הרצועות מחממים לפי ההוראות.
מניחים על האורז המוכן, ומעל מפזרים את הכוסברה הקצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר