fbpx

שוקולדה – שיקוי שוקולדי

המתכון ל- 10 כוסותחומריםחצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוזחצי ליטר חלבחצי קילו שוקולד מריר בקוביות או פרלינים150 cc ברנדיאופן הכנהמחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה , עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

המתכון ל- 10 כוסות

חומרים


חצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
חצי ליטר חלב
חצי קילו שוקולד מריר בקוביות או פרלינים
150 cc ברנדי

אופן הכנה
מחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה , עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר