שוקולדה – שיקוי שוקולדי

המתכון ל- 10 כוסותחומריםחצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוזחצי ליטר חלבחצי קילו שוקולד מריר בקוביות או פרלינים150 cc ברנדיאופן הכנהמחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה , עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.

המתכון ל- 10 כוסות

חומרים


חצי ליטר שמנת מתוקה 42 אחוז
חצי ליטר חלב
חצי קילו שוקולד מריר בקוביות או פרלינים
150 cc ברנדי

אופן הכנה
מחממים בסיר את השמנת והחלב עד לרתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד תוך כדי ערבוב במטרפה , עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הברנדי וטורפים שוב. מוזגים לכוסות הגשה ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר