שוקומון – ממרח שוקולד משודרג למצה

שוקומון – שילוב מוצלח בין שוקולד וקינמון

שוקומון – שילוב מוצלח בין שוקולד וקינמון

מצרכים:
1 שמנת מתוקה – 250 מ"ל
1.5 טבלת שוקולד חלב או לחלופין מריר – מחולק לקוביות
1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת המתוקה ומסירים מהאש.
מוסיפים את קוביות השוקולד אל השמנת המתוקה ובוחשים עד לקבלת עיסת שוקולד אחידה.
מוסיפים כ- ½ כפית קינמון ל- 10 כפות שוקולד ומערבבים היטב.
(מי שלא מעוניין יכול לוותר על הקינמון).

דה בר יוצרים בשוקולד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר