'שיווק מצליח בענף המזון – כיוונים חדשים' במפגש "מועדון הקפה" של כוכבי השיווק

האירוע בהנחייתו של ד"ר צבי גנור מאוניברסיטת דרבי, יעסוק בנושאים שיווקיים חשובים ושונים בתחומי המזון, ביניהם: הזדמנויות חדשות בביקושים למוצרי מזון ומשקאות, יצירת חוויות בשיווק מזון ומשקאות, שיווק מצליח בתחום המזון, סיפורי הצלחה: מגזר החטיפים, מגזר המשקאות ועוד

פורום השיווק מיסודם של איגוד לשכות המסחר ושלוחת אוניברסיטת דרבי, יקיים זו הפעם העשירית את מפגש ה-Success Coffee Club שיעסוק בנושא 'שיווק מצליח בענף המזון- כיוונים חדשים'.

המפגש יערך במסגרת 'ישראפוד' – התערוכה הבינלאומית ה- 23 למזון ומשקה בישראל, ויתקיים ביום שלישי 5.12.06 בפריים כחול, גני התערוכה ת"א.

האירוע בהנחייתו של ד"ר צבי גנור מאוניברסיטת דרבי, יעסוק בנושאים שיווקיים חשובים ושונים בתחומי המזון, ביניהם: הזדמנויות חדשות בביקושים למוצרי מזון ומשקאות, יצירת חוויות בשיווק מזון ומשקאות, שיווק מצליח בתחום המזון, סיפורי הצלחה: מגזר החטיפים, מגזר המשקאות ועוד.

במפגש ישתתפו: עברי גורן, סמנכ"ל קונצרן תנובה שירצה על לאכול בריא וליהנות מהחיים; שושנה חן, עיתונאית "ידיעות אחרונות" שתרצה על "אמור לי מה אתה אוכל ואומר לך מי אתה" – שיווק מגזרי- תרבות וסגנון חיים בצריכת מזון ומשקאות; עופר גל , מנכ"ל "הדיה" יעסוק בשפה חדשה לנראות קמעונאית; יעקב אדרי, מנכ"ל אדמה יספר מזוויתו האישית: אדמה-סיפור ההצלחה בשוק המזון הבריא; הרצאתו של אילן רון, מנכ"ל בייגל & בייגל, תעסוק בלחדש, להצליח ולנצח בשוק החטיפים; ואמיר יפרח, סמנכ"ל שיווק קרסלברג, יציג כיצד הושק המותג 'סטלה ארטואה'.

את האירוע יפתחו יחזקאל דסקל, מנכ"ל איגוד לשכות המסחר, אבי ביתן, יו"ר דירקטוריון שלוחת אוניברסיטת דרבי ואפי רוזנהוייז, מנכ"ל "שופרסל" המשמש גם כיו"ר משותף של איגוד רשתות השיווק באיגוד לשכות המסחר, שירצה על עתיד ענף המזון בישראל.



לפרטים ולהרשמה:
איגוד לשכות המסחר
טל. 03-5631036

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר