שייק נקטרינות אלכוהולי

 

פרי נקטרינת המנגו ("מנגורינה") הוא בעל קליפה אדומה מבריקה מאוד ובשר פרי צהוב עז, מתוק ופריך.

מתכון ל- 4 מנות שייק:
קולפים 7 נקטרינות במקלף ירקות, כדי להסיר שכבה דקה ככל האפשר. מגלענים וקוצצים לחתיכות גדולות.
מרסקים את חתיכות הפרי למחית חלקה בממחה (בלנדר).
מוסיפים לממחה 1/2 עד 3/4 כוס חלב (לפי הטעם), 5 כפות אלכוהול 96% וחופן קוביות קרח.
מערבלים במשך דקה לתערובת קצפית.
מחלקים את השייק לכוסות ומגישים מיד.

הערה:
עדיף לרסק את הפירות עם קליפתם, כדי לשמור על מרב הערך התזונתי.
למי שמעדיף שייק מתוק יותר, אפשר להוסיף מעט סילאן אמיתי ללא תוספת סוכר, או סירופ מייפל 100% טהור.

עופר בהט הוא הבעלים של בר היין ויקב בהט. קיבוץ עין זיוון מציע פירות לקטיף עצמי בבוסתן בראשית בגולן.
הבוסתן פתוח כל יום מ 09:00 עד 16:00 מסוף מאי עד סוף ספטמבר.
מחיר: מבוגר 33 ₪. ילד (גילאים 3-12) 29 ₪. לפרטים ולהזמנות: 04-6993610/4

למידע על כל האטרקציות התיירותיות בקיבוץ וסביבתו






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה