fbpx

שיפודי חזה עוף עם סילאן

חומרים: 1.5 ק"ג חזה עוף פרוס לפרוסות דקות1/2 ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)80 גרם (3 כפות) סילאן – חצר כנרתלתיבול: צ'ילי, מלח ופלפל גרוסאופן ההכנה:משפדים את חזה העוך על שיפודצולים את השיפודים על גריל פחמיםלרוטב החום מוסיפים את הסילאו והתבליניםיוצקים את הרוטב על השיפודיםהסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים, ועוד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1.5 ק"ג חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
1/2 ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
80 גרם (3 כפות) סילאן – חצר כנרת

לתיבול: צ'ילי, מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
משפדים את חזה העוך על שיפוד
צולים את השיפודים על גריל פחמים
לרוטב החום מוסיפים את הסילאו והתבלינים
יוצקים את הרוטב על השיפודים



הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים, ועוד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר