שיפודי פרגיות בצ'ימיצ'ורי

ל- 6 מנות ציוד:12 שיפודי במבוקחומרים:1.5 ק"ג בשר ירך עוף נקי מעצמות, חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ כוס וחצי רוטב צ'ימיצ'ורי אופן ההכנה:מחלקים את רוטב הצ'ימיצ'ורי לשניים, שומרים חצי להגשה ובחצי השני משרים את קוביות הבשר לשעתיים.מסננים את קוביות הבשר.משחילים על שיפודי העץ וצולים כ-8 דקות על רשת גריל חמה. מדי פעם מברישים את הבשר במישרה.מגישים בלוויית מחצית הרוטב ששמרתם בתחילה.רוטב צ'מיצ'ורי:חומרים:צרור גדול של פטרוזיליה טרייה, שטוף, מיובש וקצוץ דק3-5 שיני שום טרי כתושותכפית שטוחה של מלחרבע כפית פפריקה אדומה מתוקה רבע כפית חומץ הדריםקורט סוכרכוס שמן תירס אופן ההכנה:שמים בצנצנת את הפטרוזיליה, השום והתבלינים. מוסיפים את השמן עד למרחק כ-3 ס"מ מגובה המכסה.סוגרים את הצנצנת היטב ומנערים כשתי דקות.

ל- 6 מנות

ציוד:
12 שיפודי במבוק

חומרים:
1.5 ק"ג בשר ירך עוף נקי מעצמות, חתוך לקוביות של כ-3 ס"מ כוס וחצי רוטב צ'ימיצ'ורי

אופן ההכנה:
מחלקים את רוטב הצ'ימיצ'ורי לשניים, שומרים חצי להגשה ובחצי השני משרים את קוביות הבשר לשעתיים.
מסננים את קוביות הבשר.
משחילים על שיפודי העץ וצולים כ-8 דקות על רשת גריל חמה.
מדי פעם מברישים את הבשר במישרה.
מגישים בלוויית מחצית הרוטב ששמרתם בתחילה.

רוטב צ'מיצ'ורי:
חומרים:
צרור גדול של פטרוזיליה טרייה, שטוף, מיובש וקצוץ דק
3-5 שיני שום טרי כתושות
כפית שטוחה של מלח
רבע כפית פפריקה אדומה מתוקה
רבע כפית חומץ הדרים
קורט סוכר
כוס שמן תירס

אופן ההכנה:
שמים בצנצנת את הפטרוזיליה, השום והתבלינים.
מוסיפים את השמן עד למרחק כ-3 ס"מ מגובה המכסה.
סוגרים את הצנצנת היטב ומנערים כשתי דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר