שיפודי פרגית בחמאת בוטנים על חציל חרוך

חומרים לשיפודים500 גרם שיפודי פרגיות של זוגלובק חתוכות לקוביות 5 ענפי רוזמרין טרייםחומרים לציפוי השיפודים2 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטניםחצי שן שום קצוצה1 כף שמן זית2 כפיות רוטב סויהכפית גרדת לימוןרבע כפית צ'ילי טחוןלחצילים5 חצילים קטניםשמן זיתמלח גסמיץ טרי משתי עגבניותאופן ההכנה1. מסירים את שיפוד העץ ומשפדים את בשר הפרגית על ענף הרוזמרין.2. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים לעשר דקות.3. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל לזמן של 10-12 דקות (את החציל מסובבים מדי פעם לחריכה מלאה).4. חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.

חומרים לשיפודים
500 גרם שיפודי פרגיות של זוגלובק חתוכות לקוביות
5 ענפי רוזמרין טריים

חומרים לציפוי השיפודים
2 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
חצי שן שום קצוצה
1 כף שמן זית
2 כפיות רוטב סויה
כפית גרדת לימון
רבע כפית צ'ילי טחון

לחצילים
5 חצילים קטנים
שמן זית
מלח גס
מיץ טרי משתי עגבניות


אופן ההכנה
1. מסירים את שיפוד העץ ומשפדים את בשר הפרגית על ענף הרוזמרין.
2. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים לעשר דקות.
3. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל לזמן של 10-12 דקות (את החציל מסובבים מדי פעם לחריכה מלאה).
4. חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר