fbpx

שיפודי פרגית בחמאת בוטנים על חציל חרוך

חומרים לשיפודים500 גרם שיפודי פרגיות של זוגלובק חתוכות לקוביות 5 ענפי רוזמרין טרייםחומרים לציפוי השיפודים2 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטניםחצי שן שום קצוצה1 כף שמן זית2 כפיות רוטב סויהכפית גרדת לימוןרבע כפית צ'ילי טחוןלחצילים5 חצילים קטניםשמן זיתמלח גסמיץ טרי משתי עגבניותאופן ההכנה1. מסירים את שיפוד העץ ומשפדים את בשר הפרגית על ענף הרוזמרין.2. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים לעשר דקות.3. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל לזמן של 10-12 דקות (את החציל מסובבים מדי פעם לחריכה מלאה).4. חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לשיפודים
500 גרם שיפודי פרגיות של זוגלובק חתוכות לקוביות
5 ענפי רוזמרין טריים

חומרים לציפוי השיפודים
2 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
חצי שן שום קצוצה
1 כף שמן זית
2 כפיות רוטב סויה
כפית גרדת לימון
רבע כפית צ'ילי טחון

לחצילים
5 חצילים קטנים
שמן זית
מלח גס
מיץ טרי משתי עגבניות


אופן ההכנה
1. מסירים את שיפוד העץ ומשפדים את בשר הפרגית על ענף הרוזמרין.
2. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים לעשר דקות.
3. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל לזמן של 10-12 דקות (את החציל מסובבים מדי פעם לחריכה מלאה).
4. חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר