שיפודי פרגית עוף על שיפוד רוזמרין במרינדת למון גראס ותפוחים

 

שיפוד
2 נתחי ירך עוף ללא עצמות חתוכים לנתחים.
2 ענפי רוזמרין טרי ללא עלים, מחודדים בקצה.

מרינדה
חצי כוס סירופ מייפל.
2 שיני שום כתושות.
1 ענף למון-גראס קצוץ.
חצי תפוח גרנד סמית פרוס.
רבע כוס שמן זית.

אופן הכנה
משפדים את הנתחים בענפי הרוזמרין.

מערבבים את כל חומרי המרינדה יחד ומשרים את השיפודים ללילה שלם.

לאחר השריה של לילה צולים את הפרגיות כמה דקות מכל צד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה