שניצל פרגית בציפוי אגוזים וחמוציות

חומרים (ל- 10 מנות):10 פרגיות ללא עור פרוסים דקרוטב שזיפים מוכןשן שום כתושהכפית זנגביל טחוןלציפוי: כוס קמח600 גרם מגוון מיני אגוזים ושקדים גרוסים – קשיו, אגוזי מלך, שקדים, בוטנים ועוד.50 גרם חמוציות100 גרם פירורי לחםביצהאופן ההכנה:מערבבים את הפרגיות עם רוטב שזיפים והתבלינים.משרים למשך שעתיים.מערבבים את תערובת האגוזים, החמוציות ופירורי לחם.מקמחים את הפרגיות, טובלים בביצה ואחר כך מצפים בתערובת של האגוזים עם פירורי לחם. מטגנים מכל צד על אש בינונית.הגשה:מגישים לצד פירה או אורז.   "אוכל ביתי ניר עציון" מתמחה באספקת אוכל מוכן ובתפעול חדרי אוכל ומטבחים במפעלי תעשייה, חברות היי-טק, מוסדות חינוך, וכן פועלת בתחום המקצועי – בתי קפה, רשתות מזון מהיר, חברות להפקת אירועים.

חומרים (ל- 10 מנות):
10 פרגיות ללא עור פרוסים דק
רוטב שזיפים מוכן
שן שום כתושה
כפית זנגביל טחון

לציפוי:
כוס קמח
600 גרם מגוון מיני אגוזים ושקדים גרוסים – קשיו, אגוזי מלך, שקדים, בוטנים ועוד.
50 גרם חמוציות
100 גרם פירורי לחם
ביצה

אופן ההכנה:
מערבבים את הפרגיות עם רוטב שזיפים והתבלינים.
משרים למשך שעתיים.
מערבבים את תערובת האגוזים, החמוציות ופירורי לחם.
מקמחים את הפרגיות, טובלים בביצה ואחר כך מצפים בתערובת של האגוזים עם פירורי לחם.
מטגנים מכל צד על אש בינונית.

הגשה:
מגישים לצד פירה או אורז.

 

"אוכל ביתי ניר עציון" מתמחה באספקת אוכל מוכן ובתפעול חדרי אוכל ומטבחים במפעלי תעשייה, חברות היי-טק, מוסדות חינוך, וכן פועלת בתחום המקצועי – בתי קפה, רשתות מזון מהיר, חברות להפקת אירועים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר