שף בועז דרור מונה לתפקיד שף מלון שרתון תל אביב

שף בועז דרור (55, נשוי + 3) התמנה לתפקיד שף המלון של שרתון תל אביב, והחליף את שף צ'רלי פדידה שהיה השף הראשי של המלון בשנים האחרונות.

בתפקידיו הקודמים היה בועז דרור שף במלונות אלמא בזכרון יעקב, רויאל ביץ' והילטון מלכת שבא – שניהם באילת.

שף דרור למד בבית הספר לקולינריה "כריסטינה ברג" בשטוקהולם, ועבד במלונות יוקרה ומסעדות ידועות בעולם, ביניהן ל'אטלייה של שף ג'ואל רובושון בפריז, ומסעדת הארווי'ס בעלת שני כוכבי מישלן של שף מרקו פייר וויט בלונדון.

בהנהלת מלון שרתון תל אביב, אומרים כי "ניסיונו העשיר של שף דרור באירוח של חמישה כוכבים ותשוקתו להעביר את האורחים מסע קולינרי, הם המאפיינים את סגנונו אות חתימת ידו במטבח. מטרתו היא לספק לסועדים חוויה סעודה כשרה מודרנית, עם דגש על חומרי גלם טריים ועונתיים".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה